dalut sunt maria si am sa va povestesc ceva pe scurt
Page 1 of 1
dalut sunt maria si am sa va povestesc ceva pe scurt
salut sunt maria am 12 ani .Stau pe sttrada cicero nr 90 bloc nr 90.imi place foarte mult engleza,matematica,romana ,sportul .prietenii mei sunt almira, bianca, ioana,luciana etc.azi la scoala a fost foarte frumos deoarece a fost ziua biancai .ne-am distrat deoatece la inceperea orei noi i-am cantat LA MULTI ANI a fost foarte frumos .Acum am sa va povestesc despre familia mea :mama se numeste Ungureanu Rodica,are 34 de ani si lucreaza la o gradinita cu copii mici cu varste cuprinse intre 2 si 4 ani .tatal meu se numeste Ungureanu Alexandru Sorin ,are 42 de ani si lucreaza la Uzina de vagoane ca maistru.koko de fapt el de numeste kokyto da eu ii spun koko ,este foarte jucausi ,istet si cuminte uneori se intreaba de ce nu-l baga nimeni in seama.face multe nazbatii o data a iesit pe scara si am stat aproape o ora sa-l bag in casa ,si apoi in colivie.vreau sa va spun si despre catelul meu fluffy care din pacate la-m dus la tara acolo e mai liber decat aici la bloc.imi place foarte mult soarele si stelele eu zic ca acolo undeva eu am steaua mea.asta sunt eu ;dinamica,jucause serioasa cand e momentul.papa
mirel- Posts : 2
Similar topics
» Salut. Sunt Monica Albu si sunt eleva in clasa a Va b la scoala 14. Traiesc in orasul meu preferat Drobeta Turnu - Severin. Doresc a povesti despre pasiunea mea:
» hi! I am Maria Ungureanu
» Salut!Ma numesc Untaru Marius si o sa va povestesc despre mine.
» sunt fericita
» eu sunt fericita
» hi! I am Maria Ungureanu
» Salut!Ma numesc Untaru Marius si o sa va povestesc despre mine.
» sunt fericita
» eu sunt fericita
Page 1 of 1